Doktor Mami: Az alvászavarok és az álmatlanság homeopátiás kezelési módja előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Történelmi dokumentumokból ismert, hogy az alvásmegvonás az egyik legkegyetlenebb kínzási módszernek számított háborús időkben, amely hatása alatt szinte mindenki testileg-lelkileg „összeroppant”. Sajnos, sokan manapság a saját bőrükön is megtapasztalhatják, mennyi kellemetlen tünetet tud az okozni, ha nem kielégítő az alvásminőségük. Az alvászavar mögött mindenekelőtt stressz, de sok más tényező is állhat, amelyek hatása összeadódhat, így gyomor- bélrendszeri betegségeket (pl. reflux, IBS), hormonzavarokat (pl. meddőség, pajzsmirigy rendellenességek, cukorbetegség, elhízás, hajhullás), evési kényszert, megmagyarázhatatlan fájdalmakat és fizikai-szellemi kimerülést és nappali aluszékonyságot is okozhat az alvászavar vagy az insomnia.

Dr. Sebő Zsuzsanna az előadásában az alvászavarok megszüntetése érdekében bevethető legfontosabb szereket fogja ismertetni bevált indikációk szerint úgy, hogy a megosztott információk a későbbiekben is hasznosíthatóak legyenek.

A szakember gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata, aki több mint 25 éve alkalmazza a homeopátiát gyógyítói praxisában.

Hitvallása az integratív medicina, azaz mindig a megfelelő terápiát válasszuk; azt, amivel legtöbbet segíthetünk betegeinknek.

A doktornő a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE) és a CEDH Nemzetközi Homeopátiás Oktatóközpont előadója; nagyszerű előadó, aki kellően gyakorlatias módon adja át tudását a szakmai- vagy nagyközönség számára.

Előadó: dr. Sebő Zsuzsanna (gyermekgyógyász, homeopata)

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:

  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalom