Doktor Mami: Amikor nem alszik a család – fogak és fájó pocak előadás mindenkinek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Amikor nem alszik a család – fogak és fájó pocak

Mit tegyünk, ha a fájó pocak és az első fogacskák az egész család nyugalmát megzavarják?
Dr. Lengyel Boglárka homeopata gyermekorvos elmondja, hogyan segítsük kisbabánkat ebben az időszakban!
Vannak babák, akiket a fogak kibújása nagyon megvisel, viselkedésük megváltozik, alvásuk nyugtalanná válik, fogékonyabbak lesznek a betegségekre is. Az első hónapok másik gyakori babapanasza az általában etetés után fellépő nyugtalanság, fájdalmas hasi görcs és az ennek következtében jelentkező sírás. Érdemes megismerni mi állhat a panaszok hátterében, így könnyebb megnyugtatni a babát, megfelelő gyógymódot választani.
Ha elkezdjük a hozzátáplálást, fontos, hogyan vezetjük be az új ételeket, mit adunk, milyen sorrendben. A hasfájás akár laktózintolerancia, tejfehérje érzékenység jele is lehet, amelyet mielőbb diagnosztizálni kell a baba bélflórájának védelme érdekében.
Sok hasznos, praktikus, otthon egyedül is alkalmazható tanáccsal gazdagodik az, aki megnézi Dr. Lengyel Boglárka webináriumát, amely magabiztosságot adhat a kismamának és így  könnyebbé válik számára az adott tünetnek megfelelő homeopátiás gyógyszer kiválasztása is.
Előadó: dr. Lengyel Boglárka gyermekorvos

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalom