Doktor Mami: Amikor nem alszik a család – fogak és fájó pocak előadás mindenkinek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Amikor nem alszik a család – fogak és fájó pocak

Mit tegyünk, ha a fájó pocak és az első fogacskák az egész család nyugalmát megzavarják?
Dr. Lengyel Boglárka homeopata gyermekorvos elmondja, hogyan segítsük kisbabánkat ebben az időszakban!
Vannak babák, akiket a fogak kibújása nagyon megvisel, viselkedésük megváltozik, alvásuk nyugtalanná válik, fogékonyabbak lesznek a betegségekre is. Az első hónapok másik gyakori babapanasza az általában etetés után fellépő nyugtalanság, fájdalmas hasi görcs és az ennek következtében jelentkező sírás. Érdemes megismerni mi állhat a panaszok hátterében, így könnyebb megnyugtatni a babát, megfelelő gyógymódot választani.
Ha elkezdjük a hozzátáplálást, fontos, hogyan vezetjük be az új ételeket, mit adunk, milyen sorrendben. A hasfájás akár laktózintolerancia, tejfehérje érzékenység jele is lehet, amelyet mielőbb diagnosztizálni kell a baba bélflórájának védelme érdekében.
Sok hasznos, praktikus, otthon egyedül is alkalmazható tanáccsal gazdagodik az, aki megnézi Dr. Lengyel Boglárka webináriumát, amely magabiztosságot adhat a kismamának és így  könnyebbé válik számára az adott tünetnek megfelelő homeopátiás gyógyszer kiválasztása is.
Előadó: dr. Lengyel Boglárka gyermekorvos

FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

A vásárlást és fizetést követően  felvételről korlátlan ideig elérhető az előadás ezen a felületen  belépve a kapott ( emailben rendeléskor)  felhasználó névvel és jelszóval majd ezen az oldalon az oldal aljára tekerve a “LECKE” címszó alatt. Jó tanulást  kívánunk !

Lecke