Doktor Mami: A kullancs által terjesztett fertőző agyhártyagyulladás és Lyme-kór kezelési lehetőségei előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Webinárium érintetteknek és családtagjaiknak, természetgyógyászoknak, egészségügyi szakdolgozóknak, gyógyszerészeknek, orvosoknak és homeopatáknak.

Érkezik a tavasz, ébredezik a természet! Ilyenkor azonban nemcsak a növények kezdenek el zöldülni, hanem a kullancsok is élénkebbé válnak, szaporodni kezdenek, elárasztva mindent, ami zöld… Ez az állat az, amely elleni védekezés egyre nagyobb elővigyázatosságot igényel minden gyermekes anyukától, szülőtől, kirándulótól, sportolótól, kutyástól-macskástól, az agglomerációba kitelepültektől…mivel óriási mértékben növekszik a fertőző agyhártyagyulladásban és Lyme-kórban érintett betegek száma. Ezeket a kórokat és sok más betegséget a hazánkban élő 27 (!) kullancsfaj potenciálisan terjesztheti.

Dr. Balaicza Erika belgyógyászként és homeopata orvosként a téma nagy ismerője, aki hiánypótló előadásában többek közt a következő kérdésekben fog felvilágosítást nyújtani a webináriumon résztvevőknek: mit érdemes először megtenni, amikor kullancscsípésre leszünk figyelmesek, mit ne tegyünk kullancscsípéskor, melyek a fertőzött kullancscsípés árulkodó tünetei, mikor beszélhetünk Lyme-kórról és annak gyanújáról, melyek a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás és Borrelia-fertőzés első jelei, veszélyei és annak kezelési folyamata.

Mindezeken felül megosztja kiterjedt praxisából adódó tapasztalatait is a közönségével, így megtudhatjuk miképp érdemes az előrehaladottabb kórállapotnak megfelelő kezelést megválasztani, milyen előnyei vannak a homeopátiának a Lyme kórtünetek kezelésében a hagyományos medicina megoldásaihoz képest. Választ kapunk arra a kérdésre is, hogy létezik-e profilaxis, a fertőzés megelőzésére mi alkalmazható. Beszélni fog a kullancs által terjesztett betegségek elleni oltások alkalmazásának lehetőségéről is, és azokról a kezelési protokollokról, melyeket addig is érdemes alkalmazni, amíg nem jut el szakemberhez az érintett, vagy kiegészítő terápiás javallatként párhuzamosan érdemes futtatni a terápiával. A doktornő néhány esetet is röviden be fog mutatni, amely alátámasztja az elhangzott szakmai tanácsokat.

Előadó: dr: Balaicza Erika belgyógyász, homeopata

 

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Tegye a kosárba és vásárolja meg a kiválasztott előadást.
  • Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalom