Doktor Mami – Szezonális témák

Doktor Mami – Szezonális témák:

Kurzus kategória: Szezonális témák

 • Doktor Mami: Allergia természetesen előadás (felvételről)

  • Doktor Mami: Allergia természetesen előadás (felvételről) - INGYENES

  A szénanátha az emberek 10-30%-át érinti az egész világon, és az érintettek száma folyamatos növekedést mutat. A szénanátha elnevezés nem véletlen, ugyanis a panaszok a megfázás tüneteihez hasonlítanak. Ha tartós megoldást szeretnénk, érdemes támogatni az immunrendszer működését természetes módszerekkel is. Ezen a webináriumon megismerhetünk néhány homeopátiás szert és aromaterápiás ajánlást, amelyek segíthetnek ebben a kihívásokkal teli időszakban.

 • Doktor Mami: Karácsonyra (ki)készülünk előadás (felvételről)

  • Doktor Mami: Karácsonyra (ki)készülünk előadás (felvételről) - INGYENES

  Hogyan éljük túl a karácsonyt? Homeopátiás és aromaterápiás segítség az ünnepek idejére. Beszerezni minden ajándékot időben, kitalálni az ünnepi menüt, megvenni a fát, és mindeközben dolgozni… zsonglőrködés az idővel és a pénzzel. Közben a gyerekek tűkön ülnek, és egyre csak azt kérdezik, hányat kell még aludni karácsonyig? A nagy napon aztán minden a feje tetejére áll, örüljünk, ha megússzuk otthoni balesetek nélkül. És hol vannak még a végeláthatatlan rokoni látogatások, kötelezően végigkóstolandó ünnepi lakomák, amitől mozdulni sem bírunk… Hogyan lehetne mindez könnyebb? Ehhez adunk most segítséget!

 • Doktor Mami: Felkészülés a parlagfűszezonra előadás (felvételről)

  • Doktor Mami: Felkészülés a parlagfűszezonra előadás (felvételről) - 1 800 Ft

  Dr. Orosz Ágnes az előadásában arra vállalkozik, hogy bemutatja a parlagfű allergia kapcsán a hazai helyzetet és végig veszi annak tüneteit. Beszélni fog a tünetek allopátiás kezelési útjáról, a keresztallergiákról és ennek kapcsán az orális allergia szindrómáról. Mindezek után a homeopátiás terápia lehetőségeit veszi sorba, így részleteiben szó lesz a megelőzésről és a tüneteknek megfelelő kezelési lehetőségekről, a legfontosabb szerek bevált indikációk szerinti használatáról, annak érdekében, hogy az elhangzott információk a későbbi otthoni napi rutinban is hasznosíthatóak legyenek.

 • Doktor Mami: Csíp, szúr, viszket. Mit tegyek? Előadás mindenkinek (felvételről)

  • Doktor Mami: Csíp, szúr, viszket. Mit tegyek? Előadás mindenkinek (felvételről) - INGYENES

  Ha érdekel, mit vethetsz be a szelíd gyógymódok közül a nyári bőrproblémákra, például csípések vagy allergia esetén, nézd meg mit ajánl Dr. Vályi Nagy Viktor homeopata háziorvos.